Poleva:
80 g moučkového cukru
50 g másla
20 g kakaa
2 lžíce mléka
Postup přípravy:
Žloutky utřeme s moučkovým cukrem do husté pěny. Do žloutkové pěny postupně vmícháme olej. Mouku, kakao a prášek do pečiva smícháme a postupně vmícháváme do žloutkové pěny. Z bílků ušleháme sníh, který nakonec opět vmícháme do směsi. Tou pak naplníme pekáček, který předem vymažeme a vysypeme hrubou moukou. Pečeme asi 30 minut při teplotě 180 s.C. Rozměklé máslo s moučkovým cukrem důkladně promícháme a přidáme tvaroh. Vše vyšleháme a rozetřeme na zchladlou buchtu. Nakonec dozdobíme čokoládovou polevou z rozpuštěného másla a přidáním moučkového cukru a kakaa. Směs povaříme ve vodní lázni. Na závěr posypeme kokosem.