Postup přípravy:
Ušleháme z bílků s pár kapkami octa pevný sníh do kterého postupně zašleháme po lžících cukr krupici a pomalu zašleháme i žloutky jeden po druhém a nakonec přidáváme po lžících mouku, kterou ručně pomalu vmícháme. Dáme do vymazané formy a pečeme ve středně vyhřáté troubě dle potřeby. Vyzkoušíme špejlí, kterou píchneme do dortu jest-li je dost upečený.
Uvaříme puding z mléka, vanilkového cukru a vanilkového pudingu.
Dále z tvarohu, másla a cukru moučky ušleháme krém do kterého vmícháme vychladlý puding.
Studený dort 2 krát rozkrojíme a promažeme džemem a krémem. Na vrch dortu dáme také trochu džemu a naskládáme na půlky rozkrojené jahody a polijeme želém. Zbytky krému použijeme k dozdobení dortu. Necháme do druhého dne vychladit. Dobrou chuť!!!!